Cercar un usuari/contacte

Modificat el Dt, 25 Jul., 2023 a les 2:49 PM

Per veure la informació d'un contacte

Conceptes del glossari relacionats: contacte, directori de persones, grup personal

Tasques que hauríeu de saber fer abans de començar: Crear un nou contacte, Crear un nou grup personal

Podeu cercar el personal del centre i aquells contactes de gent i empreses externs al centre que prèviament hàgiu introduït.

1. Des del bloc Comunicació, cliqueu el mòdul Personal docent i PAS i escolliu Directori de persones.

2. Cerqueu el contacte desitjat clicant la inicial del cognom o escrivint el seu nom o cognom al cercador i fent clic a 'Cercar'.

A la columna Operacions podeu tenir diferents accions:
— Icona de l'ull (Veure). Per consultar les dades que podeu veure segons la configuració (Administració > Permisos > Accions > Configuració fitxa usuari).
— Icona del sobre (E-mail). Per enviar-li un correu electrònic.
— Icona del mòbil (SMS). Per enviar-li un missatge mòbil.
— Icona del calendari (Horari). Per veure l'horari de l'usuari, en el cas del personal del centre.
— Icona del llapis (Modificar). Per editar el contacte. Només es poden editar els contactes externs; els usuaris s'han d'editar des de Gestió d'usuaris.
— Icona de la brossa (Esborrar). Per eliminar el contacte. Només es poden esborrar els contactes externs.