Accions: Inventari

Modificat el Dl, 10 Jul., 2023 a les 2:19 PM

Aquest mòdul ens permet donar d’alta i fer llistats de l’inventari donat d’alta. Cal accedir al bloc Administració, mòdul El centre.

En el desplegable Accions, trieu Inventari.

Aquesta pantalla, ens mostra l’inventari que hi ha donat d’alta i en els casos que algú hagi obert una incidència referit a un element d’aquest inventari ens apareix també en aquest llistat.

Cal tenir en compte que hi ha dos tipus d’inventari: el general i l’informàtic.

A més es pot filtrar per tipus, edifici i aula. A més de poder exportar aquest llistat (filtrat o no) cap a l’Excel.

La resta de botons que podem trobar en aquesta pantalla, són els habituals, per cada un dels elements de l'inventari, en podem modificar la fitxa o esborrar l’element d’inventari.

Per donar d’alta un element no informàtic farem click al botó “Alta d’inventari”. En cas contrari, o sigui per material informàtic, farem click a “Alta d’informàtica”. Segons el que cliquem ens sortirà un tipus de formulari o un altre.

Quan donem d’alta un element d’inventari, cal marcar les aules i l’edifici perquè el mòdul d’inventari funcioni de manera correcta el mòdul d’incidències lligat a l'inventari.

Si voleu que la reserva de l’element de l’inventari requereixi validació, quan el doneu d’alta haureu de marcar el check ‘Validable’. En aquest cas haureu d’escollir del desplegable que apareixerà més avall quin càrrec o equip ho haurà de fer. Si, a més, voleu que calgui reservar-lo (pot ser que no tots els elements de l’inventari necessitin reserva), haureu de marcar el check ‘Reservable’.

Quan donem d’alta una incidència d’informàtica i tenim ple l'inventari ens marca una  opció ja marcada d’ús de l'inventari i on demana l’edifici i l’aula.

Si triéssim una aula on ja hi ha un element d’inventari que ja té una incidència ens mostra un avís, ja que si ja l’ha donat d’alta un altre usuari ja no cal tornar-ho a fer.

Per veure més detalls del mòdul d’incidències, podeu veure el capítol 6, “Tasques del mòdul Incidències”.