Hores lectives / no lectives - Assignar hores a un equip

Modificat el Dl, 10 Jul., 2023 a les 1:50 PM

Com hem dit abans, també podem assignar les hores als docents a través dels equips que tinguem creats. Per fer-ho, anem al bloc Administració, mòdul Permisos.

Accedireu a la llista d'equips creats.

Tot seguit, busqueu l’equip al qual heu d’assignar les hores i cliqueu a ‘Assignar hores’ (icona calendari), que apareix a Operacions.

Per donar d’alta les hores, cliquem a ‘Nova hora’.

En la següent pantalla haurem de definir de quin tipus és l’hora que estem creant, i se’ns mostraran les hores anuals i setmanals que hi dedicarem, que hem definit anteriorment quan hem creat l’hora.

Per afegir més hores, podem tornar a fer clic a ‘Nova hora’, i repetir el procés tantes vegades com necessitem.