Hores lectives / no lectives - Assignar hores a un professor

Modificat el Dl, 10 Jul., 2023 a les 1:52 PM

Des del bloc Administració, mòdul Acadèmic, botó Accions, apartat Personal del centre.

Des d’aquí podem cercar l’usuari que volem posant el seu nom a l’espai Usuari i seleccionant el tipus d’usuari que és: docent i PAS, personal docent i personal d’administració i serveis.

Després cliquem el botó ‘Cercar’.

Ens apareixerà el nom de l’usuari a l’esquerra i a la dreta veurem la icona ‘Personal docent’.

El següent pas és prémer el botó ‘Alta hores’.

Per introduir les hores, haureu de clicar el botonet ‘Nova hora’.

Llavors haureu de triar el tipus d’hora (d’entre totes les possibles en el desplegable).

Les hores anuals i setmanals ja ens apareixeran automàticament, ja que les hem configurat quan hem donat d’alta l’hora lectiva.

Des de la pantalla que veurem a continuació tenim accés a l’històric de totes les hores d’aquest usuari, sempre i quan estiguin introduïdes a la plataforma.

Per una banda, ens mostra el desglossament d’hores lectives (tipus, nombre d’hores, curs, classe, grup, tipus de matèria, horari), les no lectives (hores, horari); i per una altra banda, el total d’hores anuals desglossat en lectives i no lectives.

Teniu també la possibilitat de, mitjançant la funcionalitat que expliquem tot seguit, copiar les hores d’aquest usuari a l’usuari que triarem d’entre els possibles del desplegable. D’aquesta manera, ens estalviem la feina d’entrar hores usuari per usuari.

En el requadre en el qual es desglossen les hores lectives i no lectives, hi apareix un vincle amb el nom de ‘Horari’. Si el cliquem, ens apareixerà una pantalla des de la qual hem d’entrar l’horari concret per a aquella hora.

Per afegir un o més horaris, hem de clicar el botó ‘Nou horari’.