Llistat de serveis

Modificat el Dl, 10 Jul., 2023 a les 2:34 PM

Per generar llistats d'alumnes que utilitzen qualsevol dels mòduls de serveis: extraescolars, menjador, acollida o transport

• Permís necessari: Accedir al bloc Administració

1. Des del bloc Administració, accediu al mòdul Tipus, configuracions i importacions/exportacions.

2. A l'apartat Gestió, cliqueu Llistat de serveis.

3. Seleccioneu el curs escolar, les classes, el servei, el tipus d'inscripció i les dades que vulgueu que apareguin al llistat i cliqueu Generar.

4. Seleccioneu i ordeneu les dades i cliqueu Generar.

Un cop tingueu el llistat creat, podeu exportar-lo a Excel, a RTF, imprimir la taula i guardar el format (per tenir el model de llistat fet per a properes vegades).