Llistat d'extraescolars, carnets d'extraescolars i llistats de serveis

Modificat el Dc, 9 Ago., 2023 a les 12:37 PM

Per extreure informació relativa a les activitats extraescolars del centre

Conceptes del glossari relacionats: extraescolars

Tasques que hauríeu de saber fer abans de començar: Administrar activitats extraescolars

• Permisos necessaris: Gestionar ExtraescolarsVeure els llistats dels inscrits a extraescolars o també Coordinador d'extraescolarsVeure els llistats dels inscrits a extraescolars (Serveis > Extraescolars).

1. Entreu a Gestió i accediu a Extraescolars.

2. Cliqueu, a la part superior de la pantalla, alguna de les icones del full, segons el format en el qual vulgueu la informació.

— Per obtenir llistats d'alumnes i d'extraescolars amb format csv (tipus Excel), cliqueu la icona amb una X.
— Per obtenir llistats d'alumnes i d'extraescolars amb format  rtf (tipus Word), cliqueu la icona amb una W.
— Per obtenir llistats d'extraescolars configurables, carnets d'extraescolars i llistat de serveis, cliqueu la icona sense cap lletra.

Llistats d'extraescolars configurables

Hi podeu obtenir llistats d'extraescolars d'aquelles activitats que desitgeu amb aquelles dades que vulgueu i exportar-les i també crear etiquetes amb aquelles dades que desitgeu.

Carnets d'extraescolars

Mostren informació dels serveis de cada alumne i les seves dades de contacte: foto, nom, curs i classe, tutor, dades de comunicació i adreça.

Per generar-los, cal triar el curs escolar, i les classes que vulgueu. També podeu seleccionar alguns alumnes en concret.
També podeu incloure algun comentari per fer-lo constar a la part inferior del carnet.

Llistats de serveis

Hi podeu obtenir llistats amb més informació sobre el tipus d'inscripció i les activitats extraescolars.
Per exemple, si seleccioneu la casella Serveis, a la pàgina següent podreu escollir que a la llista es mostrin els dies de la setmana en què els alumnes estan inscrits a l'activitat.