Centres de formació

Modificat el Dl, 10 Jul., 2023 a les 2:29 PM

Per configurar els diferents tipus de centres de formació on el personal del centre pot haver estudiat o pot estar estudiant.

1. Des del bloc Administració, entreu al mòdul Tipus, configuracions i importacions/exportacions.

2. A l'apartat Tipus, cliqueu  Centres de formació.

3. Per crear un centre de formació, cliqueu la icona  (Nou centre)introduïu-ne la descripció i cliqueu Guardar.

4. Per editar un centre de formació, cliqueu la icona (Editar).

5. Per esborrar un centre de formació, cliqueu la icona (Eliminar).