Llistat d'extraescolars

Modificat el Dl, 10 Jul., 2023 a les 2:35 PM

Per extreure informació relativa a les activitats extraescolars de l’escola

• Permís necessari: Accedir al bloc Administració

1. Des del bloc Administració, accediu al mòdul Tipus, configuracions i importacions/exportacions.

2. A l'apartat Gestió, cliqueu Llistats d’extraescolars.

Aquí podreu aplicar els filtres necessaris per obtenir el llistat amb la informació necessària.

3. Seleccioneu el curs escolar, les activitats extraescolars, la informació que vulgueu que aparegui al llistat i cliqueu Generar.

4. Ordeneu les dades segons les vostres preferències i cliqueu Generar.

Un cop tingueu el llistat, podreu exportar-lo a Excel, a RTF o imprimir-lo.