Preinscrits

Modificat el Dv, 3 Març, 2023 a les 6:39 PM

Per veure els alumnes preinscrits i fer les gestions pertinents

Podeu tramitar les matrícules dels alumnes que s'hagin preinscrit al curs escolar actual.

Cal no confondre el procés de preinscripció amb el de matriculació.

1. Des del bloc Administració, entreu al mòdul Acadèmic.

2. Cliqueu el desplegable Accions i seleccioneu Preinscrits.

Allí hi torbareu tots els usuaris amb la preinscripció en curs.

3. De l'alumne del qual vulgueu tramitar-ne la inscripció, cliqueu Assistent matriculació.

4. Seleccioneu la classe a la qual voleu assignar-lo. També podeu assignar-lo a grups d'aquella classe.

5. Trieu els conceptes facturables que vulgueu cobrar a aquest usuari preinscrit. També podeu assignar els percentatges que desitgeu.

Cal tenir en compte que, abans d'iniciar el procés de preinscripció, heu de tenir creats els conceptes facturables des de Gestió de rebuts > Conceptes facturables i han d'estar donats d'alta en el mateix curs de destí que les matriculacions i tenir l'import especificat.

6. Un cop guardat, a la columna Accions, podeu imprimir el rebut de la matrícula.