Inscripcions a les formacions mitjançant Bookwhen

Modificat el Tue, 18 Jul 2023 a les 11:32 AM

Per inscriure el personal del centre a les formacions de Clickedu

Podeu inscriure el personal del vostre centre a les formacions que ofereix Clickedu a través del sistema de reserves en línia Bookwhen. D’aquesta manera, veureu l’oferta de formacions que hi ha i podreu apuntar directament les persones que voleu que hi assisteixin.

Com fins ara, podeu consultar l'oferta de formacions en format calendari des del web de clients.

1. Entreu al Bookwhen de Clickedu.

També podeu accedir-hi des del calendari del web de clients.

2. De la llista de formacions que veureu, seleccioneu la que us interessi.

A la part dreta de la pantalla veureu tota la informació de la formació en qüestió.

3. Cliqueu el botó Seleccionar, indiqueu el nombre de persones a les quals voleu apuntar i cliqueu Proceder.

4. Cliqueu Reservar ahora.

5. Escriviu el vostre correu electrònic i cliqueu Continuar.

6. Ompliu les dades (nom i cognoms, nom del centre i correu electrònic) de tots els assistents.

Per afegir persones cliqueu el botó Agregar otro asistente.

7. Quan acabeu, cliqueu Continuar.

A la pantalla final veureu la confirmació de la reserva juntament amb les dades de la formació i l'enllaç. També ho rebreu als correus electrònics que heu informat.