Àlbums de vídeos

Modificat el Dj, 10 Ago., 2023 a les 8:58 AM

L’última icona és la dels àlbums de vídeos.

Si hi cliqueu hi podreu crear tants vídeos com vulgueu.

Per començar, creeu un àlbum de vídeos amb el botó 'Nou àlbum de vídeos'.

Un cop l'hàgiu creat, ja podreu administrar-lo per pujar vídeos en format FLV, però també admet enllaços a Vimeo i YouTube.

Cliqueu administrar per seleccionar a quin àlbum voleu penjar el vídeo.

Per penjar-lo cliqueu 'Nou vídeo'.

Tant el títol com la foto són requerits. Podeu penjar el vídeo que tingueu al vostre equip o bé afegir-ne l'URL, però les dues opcions a la vegada no són viables.