Arxius

Modificat el Dv, 11 Ago., 2023 a les 12:42 PM

Gestió documental

Des de l’eina d’Arxius, podreu crear carpetes amb privilegis d’escriptura i/o lectura assignats als equips del mòdul institucional.

Per poder gestionar arxius cal el permís ‘Administració de fitxers’.

Accedim als diversos arxius fent clic a la paraula ‘Arxius’. Allà cal crear una carpeta i assignar-hi els privilegis de lectura o escriptura pels diversos equips del mòdul institucional.

Dins les carpetes, podem crear subcarpetes o pujar-hi arxius.

Els arxius es poden bloquejar i serveix per què un altre usuari no els pugui modificar. Un arxiu bloquejat només podrà ser eliminat per la persona que l’ha bloquejat.

El sistema enviarà un correu electrònic als membres de l’equip quan es creï un nou arxiu o carpeta.