Enquestes

Modificat el Dv, 11 Ago., 2023 a les 12:51 PM

Enquestes

Permet crear enquestes i publicar-les als membres dels equips del mòdul institucional, a les escoles del grup o a altres destinataris externs a l’escola i a la institució.

Per poder gestionar les enquestes, cal el permís ‘Administració d’enquestes’.

En fer clic al vincle ’Enquestes’, accedim a un selector de cursos escolars i uns filtres per estat (si les enquestes estan publicades, pendents de publicar o d’arxivar) que ens permeten discriminar quines enquestes ja creades volem veure.

Amb el botó ‘Nova enquesta’, creem nous qüestionaris els destinataris del quals poden ser membres dels equips del mòdul institucional, una o més d’una escola (responsables, alumnes, docents o PAS d’aquelles escoles) o altres usuaris de fora dels Clickedu de la institució.

Quan publiquem una enquesta per a una escola, aquesta es copia a l’apartat ‘Enquestes’ de Clickedu d’aquesta escola. L’escola no podrà modificar les preguntes de l’enquesta generada per l’estructura però sí que podrà afegir més preguntes. L’escola serà l’encarregada de la publicació de l’enquesta a la pròpia escola.

Quan publiquem una enquesta per a altres usuaris, aquesta s’envia per correu electrònic en el mateix moment que la publiquem.

Un usuari del mòdul institucional amb el permís de les enquestes podrà veure els resultats de les enquestes creades per a totes les escoles o les de cada escola.