Treball compartit

Modificat el Dv, 11 Ago., 2023 a les 11:55 AM

NOTA IMPORTANT: L'activació d'aquesta opció ens l'heu de demanar expressament a pregunta@clickedu.net.

Des del mòdul institucional es podrà accedir a qualsevol escola que en formi part i, un cop dins, a qualsevol usuari del centre.

Per accedir-hi, ens caldrà el permís Treball compartit (Escoles de l’Estructura).

Per assignar-lo, accedireu a Equips > Administrador de l’estructura > Operacions.

Aquest permís fa aparèixer una icona a la part superior dreta.

Per accedir a l’apartat, feu clic al doble nino Treball compartit (Escoles de l’Estructura), després apareixerà una finestra emergent on podreu triar l’escola (Pas 1) a la qual voleu accedir. Després, caldrà triar l’usuari (Pas 2) que voleu fer servir per entrar.

Pas 1. Triar l’escola

Pas 2. Triar l’usuari

El botó Següent > que ens portarà a un nou selector on triarem l’usuari.

L'usuari tindrà les mateixes funcionalitats que l’usuari seleccionat, però no podrà fer certes accions, per exemple:

- Accedir al seu correu
- Accedir al seu gestor de correu intern (missatgeria interna)
- Realitzar treball compartit personal docent i PAS
- Realitzar treball compartit alumne
- Tornar a fer treball compartit
- Modificar passarel·les