Substitucions

Modificat el Dt, 22 Ago., 2023 a les 11:49 AM

Perquè un docent es faci càrrec de la sessió d'un company

Tasques que hauríeu de saber fer abans de començarPassar llista, Demanar els deures, Fer sortir a la pissarra un alumne, Fer una anotació durant una sessió

De vegades un docent no pot assistir a classe i un company ha de fer-se càrrec del seu grup. Clickedu contempla aquesta situació i permet que un docent entri a la sessió d'una matèria d'un company, amb la possibilitat de fer-hi les tasques bàsiques: passar llista, controlar els deures, posar notes de pissarra, afegir anotacions, etc.

1. Des del bloc Matèries, cliqueu, en el menú superior, Substitucions.

2. Com a docent, des d'aquest apartat, Efectuar substitució, podeu buscar una sessió concreta, seleccionant el dia en el desplegable Data. Per defecte us apareixen les sessions del dia.

3. Podeu substituir un company clicant la icona  (Efectuar substitució).

Se us redirigirà a la sessió corresponent, on podreu passar llista, veure els continguts, fer valoracions de la sessió, etc.

La substitució apareixerà a l'horari i al sumari del substitut.

Amb permís, també podeu assignar substitucions i llistar les substitucions programades.

• Permís necessari: Assignar professors per a substitucions (etapa).
Amb aquest permís, en aquest mòdul us apareixeran dos apartats més: Assignar un substitutLlistat.

4.Assignar un substitut podeu cercar les sessions que s'han de substituir, seleccionar-les i, a baix de tot, escollir el substitut en el desplegable Professor.

Des d'aquest apartat podeu esborrar una substitució programada clicant la icona  (Esborrar).

5. A Llistat podeu consultar les substitucions programades i que ja s'hagin fet, per mesos i per docent. També podeu veure les substitucions de tot el curs i de sempre per comprovar quins professors són els que més substitueixen o han de ser substituïts.