Fotos de la classe

Modificat el Dt, 22 Ago., 2023 a les 3:11 PM

Per afegir fotografies de la classe visibles als pares

Si el cicle o etapa d'un curs funciona per classes i no matèries (és a dir, que els alumnes es passen quasi tot el dia amb el seu tutor) podeu tenir activada l'opció de penjar fotografies dels alumnes, la decoració, les activitats, etc. perquè els responsables dels alumnes les puguin veure.

1. Des del bloc Matèries, entreu al mòdul de la vostra classe.

2. A l'apartat Eines del professor, cliqueu Fotos classe.

3. Cliqueu Gestionar imatges per esborrar-ne alguna de les que tingueu penjades o per penjar una fotografia.

4. Per pujar moltes fotografies cliqueu Pujar imatges massivament i seguiu les instruccions.

Podeu activar aquesta eina des d'AdministracióAcadèmicEstructura de cursos > una etapa o cicle > (Continguts i eines de les matèries Eines de les matèries.