Fer sortir a la pissarra un alumne

Modificat el Dt, 22 Ago., 2023 a les 3:49 PM

Com portar el control de les sortides a la pissarra dels alumnes

Conceptes del glossari relacionatssessió

Tasques que has de saber fer abans de començarPassar llista

1. Entreu al bloc Matèries. A la pàgina inicial del bloc veureu que apareix un mòdul per cada matèria de què sou professor i la classe o grup que la fa, ordenats per cursos.

2. Del mòdul de l'assignatura de la qual voleu apuntar qui ha sortit a la pissarra cliqueu Sessions.

3. Us apareixerà un llistat amb els dies i hores en què feu classe d’aquesta matèria. Cliqueu, a la dreta de la sessió de la qual voleu passar llista de deures, Pendent passar llista o Llista revisada —segons si ja heu passat llista d’aquella sessió o no.

També podeu entrar a la sessió i, a la caixa Assistència, deures i pissarra, clicar Passar llista.

4. En la part superior hi ha diversos botons (Assistència, Deures, Pissarra, Menjador i Acollida, segons la configuració de la vostra etapa).
Al tercer, ‘Pissarra’, és on podeu registrar la informació relacionada amb els alumnes i la pissarra.

5. Accediu a una pantalla formada per un llistat de tots els alumnes i una sèrie de columnes. De cada alumne és possible indicar si ha sortit a la pissarra i, en cas afirmatiu, quina nota ha obtingut. A més, podeu introduir un comentari per afegir més informació. Si ho feu, es convertirà en una anotació de la sessió que estarà vinculada amb aquell alumne.

6. Quan acabeu, no oblideu fer clic sobre el botó 'Guardar'.