Demanar els deures

Modificat el Dt, 22 Ago., 2023 a les 3:38 PM

Com portar el control dels deures dels alumnes

Conceptes del glossari relacionats: sessió

Tasques que hauríeu de saber fer abans de començar: Passar llista

Clickedu us permet anotar quins alumnes fan els deures i quins no.

1.  Entreu al bloc Matèries. A la pàgina inicial del bloc veureu que apareix un mòdul per cada matèria de què sou professor i la classe o grup que la fa, ordenats per cursos.

2. Del mòdul de l'assignatura de la qual voleu passar llista cliqueu Sessions. Us apareixarà un llistat amb els dies i hores en què feu classe d'aquesta matèria.

3. Cliqueu, a la dreta de la sessió de la qual voleu passar llista, Pendent passar llista.

També podeu entrar a la sessió i, a la caixa Assistència, deures i pissarra, clicar Passar llista.

4. A la part superior hi ha diversos botons ('Assistència', 'Deures', 'Pissarra', 'Menjador' i 'Acollida', segons la configuració de la vostra etapa).

Al segon, 'Deures' és on podeu passar llista dels alumnes que han assistit a la sessió.

5. Accediu a una pantalla formada per un llistat de tots els alumnes i una sèrie de columnes. De cada alumne és possible indicar si ha fet els deures, si no els ha fet o si no se'ls hi ha demanat. A més, podeu introduir un comentari per afegir més informació. Si ho feu, es convertirà en una anotació de la sessió, que estarà vinculada amb aquell alumne.

6. Quan acabeu, no oblideu de clicar 'Guardar'.

La informació sobre l’entrega de deures la pot veure el tutor de l’alumne i el mestre de l'assignatura. Veuran el total de deures fets i no fets per fer els seguiments oportuns.