Nota final d'etapa per matèria

Modificat el Dc, 23 Ago., 2023 a les 9:55 AM

Per posar la nota final d'etapa d'una matèria a un alumne

En algunes comunitats, a final d'etapa cal posar una nota de cada matèria. Aquestes notes es poden posar des del bloc Administració i també les pot posar el personal docent des de cadascuna de les seves matèries.

Des d'Administració
:

1. Des del bloc Administració, accediu al bloc Gestió d'usuaris.

2. Cerqueu l'alumne del qual voleu posar les notes finals i cliqueu la icona d'usuari (Alumne).

3. De l'etapa que heu de posar la nota final cliqueu Notes finals d'etapa.

4. Seleccioneu, en els desplegables, la nota final de cada matèria.

Com a personal docent:

1. Des del bloc Matèries, aneu a la matèria de la qual voleu posar les notes finals d'etapa i cliqueu Avaluar.

2. Al desplegable Accions seleccioneu Avaluar nota final d'etapa de la matèria.

3. Seleccioneu, en els desplegables, la nota final de cada alumne.