Calcular la nota de la matèria al final de l'avaluació

Modificat el Dv, 2 Juny, 2023 a les 8:56 AM

Per posar les notes finals d'avaluació amb un simple clic

Tasques que has de saber fer abans de començar: Establir la fórmula de l’avaluació, Posar notes a les avaluacions, configurar l'Avaluació de la nota final de la matèria.

Des d'Administració > Acadèmic > Configuracions > Etapa > Avaluació de la nota final de la matèria, podeu configurar a partir de quines notes voleu obtenir la nota final del curs. Recordeu que heu de guardar els canvis un cop triada la configuració.

Si heu anat introduint les notes al llarg del curs i heu definit una fórmula per a l’avaluació, Clickedu us podrà calcular automàticament les notes finals dels alumnes.

1. Aneu, des del bloc Matèries, a la matèria de la qual voleu posar les notes finals d'avaluació i cliqueu Avaluar.

2. Cliqueu el botó Seleccionar detalls del llistat, seleccioneu els ítems avaluatius de l'avaluació i Resultats finals avaluació i cliqueu Guardar.

Us apareixeran unes columnes encapçalades amb Notes finals —n'apareixeran més o menys depenent del tipus d'avaluació que el centre tingui configurat.

Als camps on hi posa calc. és on apareixeran les notes finals segons la fórmula de càlcul que hàgiu introduït a la plataforma, clicant el botó Calcular.
Als camps on hi posa mod. són per si voleu modificar la nota que la plataforma us calcula, tenint en compte els ítems qualitatius.

Si cliqueu el botó Esborrar, s'esborraran les notes que Clickedu ha calculat.
Si cliqueu el botó Copiar, es copiaran les notes calculades als camps de les notes modificades.

3. Calculeu i modifiqueu les notes que desitgeu i cliqueu Guardar o, si ja són les notes definitives, Guardar i tancar matèria.