Insight

Modificat el Dc, 23 Ago., 2023 a les 8:25 AM

Per connectar Clickedu amb Insight

Insight és un programa de control d'aules que permet connectar diferents ordinadors. Així, el docent pot compartir la seva pantalla, veure les pantalles dels alumnes, enviar-los missatges, bloquejar l'accés a internet (o a determinats webs). Des de Clickedu podeu exportar un llistat dels alumnes especial per importar-lo a Insight i que aquest sàpiga quin alumne hi ha a cada ordinador.

1. Des del bloc Administració, aneu a Tipus, configuracions i importacions/exportacions.

2.Configuracions, cliqueu Altres configuracions i activeu Exportació Insight (601).

3. Per exportar el llistat, els professors poden anar a Matèries > la seva matèria > AvaluarExportació > Exportar codi d'usuari InsightExportar alumnes Insight.
El primer genera un arxiu amb els noms d'usuari dels alumnes. El segon, un amb els seus noms i cognoms.

Instal·lació d'Insight

En el vídeo que trobareu a continuació s'explica pas a pas la instal·lació de Faronics Insight (duració aproximada: 9 minuts).

Funcionalitats d'Insight

En el següent vídeo es mostren part de les funcionalitats que Faronics Insight proporciona al professor de l'aula (duració aproximada: 12 minuts).

Si us voleu dirigir a un tema específic, podeu orientar-vos seguint el següent índex:

0:30 - Mostrar pantalla del professor als alumnes

2:20 - Mostrar pantalla d'un dels estudiants a la resta de la classe

2:55 - Votar

4:25 - Prova

9:45 - Insight Test Builder

En aquest tercer i últim vídeo s'expliquen la resta de funcionalitats de la consola del professor de Faronics Insight (duració aproximada: 18 minuts).

Si us voleu dirigir a un tema específic, podeu orientar-vos seguint el següent índex:
0:12 - Executar

1:02 - Alliberar computador

1:20 - Controlar

3:00 - Veure Tot

5:10 - Snapshot

5:40 - Missatge

7:07 - Pantalla en blanc

7:50 - Límit Web

9:23 - Límit Apps

10:03 - Límit d'impressió

10:10 - Límit d'unitats

10:25 - Silenci

10:37 - Mostrar vídeo

11:08 - Llista de classe

15:45 - Arxius (enviar i rebre)

17:09 - Co-explorar Internet

17:55 - Triar a l'atzar