Converses del tutor

Modificat el Dc, 23 Ago., 2023 a les 10:22 AM

Per iniciar una conversa amb els responsables i/o l'alumne

Conceptes del glossari relacionats
: llistat dels alumnes, fitxa de l'alumne

Tasques que hauríeu de saber fer abans de començar: Veure la fitxa d'un alumne, La meva classe

Els tutors disposen de l'eina de les converses per poder establir una comunicació activa i estreta tant amb tota la família com únicament amb l'alumne o amb els seus pares confidencialment.

1. Accediu a l'apartat Comunicació de la fitxa d'un alumne. Podeu anar a la fitxa des de Matèries > La meva classe i fer clic sobre el nom de l'alumne que desitgeu.

2. A Converses del tutor, cliqueu el signe positiu verd (Nova conversa).

3. Seleccioneu tots els participants amb qui voleu tenir la conversa —d'entre l'alumne i els seus responsables— i si voleu que se'ls notifiqui de la creació de la conversa. Afegiu un títol, escriviu el vostre missatge i guardeu.

La manera com es notificarà la creació de la conversa serà la que hi hagi configurada a Comunicació > Gestió de flux de comunicació (vegeu més informació
aquí). Si no us apareix l'opció per notificar als participants deu ser perquè està configurat que se'ls notifiqui automàticament.

Quan algun destinatari de la conversa la respon, us apareix un avís a Sumari.

Només podrà tancar la conversa el tutor, però en cap cas esborrar-la. Només pot esborrar els comentaris qui els hagi escrit, si els altres usuaris encara no els han vist.

És un registre molt interessant que podran consultar els propers tutors, com les entrevistes.