Grups de difusió

Modificat el Dt, 29 Ago., 2023 a les 3:34 PM

Per enviar missatges a un grup de persones

Els grups de difusió poden servir, per exemple, perquè el tutor avisi els pares que l'endemà els seus fills hauran de portar una cartolina gran. D'aquesta manera, tots els pares ho rebran i el professor evitarà l'allau de missatges de resposta.

•  Permís necessari: Crear grups de difusió

1. Cliqueu, en el menú de funcionalitats, (Missatgeria instantània).

2. Cliqueu la icona dels tres punts (Accions) i seleccioneu, al desplegable, Administrar grups de difusió.

Veureu una llista amb tots els grups de difusió que tingueu creats.

3. Per crear-ne un de nou cliqueu, a dalt a la dreta, la icona Nou grup de difusió.

4. Poseu-li un nom, assigneu-li els administradors, escolliu si permeteu respostes privades i els membres i cliqueu Guardar

En el cas que accepteu respostes privades, això voldrà dir que els receptors del missatge poden respondre únicament a la persona encarregada del grup. Per a fer-ho, hauran de fer clic a la fletxa que veuran a sota del missatge rebut.

5. Ara que ja teniu el grup creat, torneu a la missatgeria instantània. Us trobareu el grup de difusió al principi del llistat de converses i podreu enviar-hi missatges de la mateixa manera que en els grups o les converses individuals.