Registrar les dades d'una entrevista als pares

Modificat el Dc, 23 Ago., 2023 a les 11:30 AM

Per guardar els temes tractats durant una entrevista

Conceptes del glossari relacionats: llistat d’alumnes, fitxa de l’alumne

Tasques que hauríeu de saber fer abans de començar: Veure la fitxa d’un alumne, La meva classe

Com a tutors o càrrecs que realitzeu una entrevista amb els pares podeu guardar-ne la informació recollida.

1. Aneu a la fitxa de l’alumne, a l'apartat Comunicació.

També hi podeu accedir des de La meva classe > Dades personals. Aquí podeu veure totes les vostres entrevistes amb els pares. Si no veieu la que busqueu cliqueu 'veure totes'.

2. Cliqueu la icona de l'usuari amb una bafarada (Entrevista). Anireu a la pantalla on podeu fer el registre de l'entrevista. Aquest vincle apareixerà a partir del dia de l’entrevista, i no abans.

Aquí podeu seleccionar quins responsables han vingut i afegir-ne d'altres. En el cas que l'entrevista la realitzi un càrrec, també es pot seleccionar si aquesta serà visible pel tutor.

Podeu registrar observacions dels assistents; afegir signants, separats per comes —per si voleu imprimir el document i entregar-lo al moment perquè el signin—; un resum de l'entrevista; acords als quals s'ha arribat, i comentaris interns.
Les observacions, el resum i els acords pot ser que siguin visibles a la fitxa de l'alumne des de la visió dels pares (vegeu Demanar una entrevista als pares). Els comentaris interns només els poden veure el tutor o el cotutor de l'alumne.

3. Cliqueu 'Guardar' i tornareu a l'apartat Comunicació.

Per imprimir l'entrevista cliqueu la icona de l'ull (veure) i 'Imprimir'