Inscripció al servei de menjador

Modificat el Dc, 9 Ago., 2023 a les 12:54 PM

Per inscriure usuaris al servei de menjador

Podeu inscriure tant alumnes com personal del centre al servei de menjador.

• Permisos necessaris: Gestionar Menjador o Donar d'alta i de baixa alumnes del menjador (Serveis > Menjador).

1. Des del bloc Gestió, accediu al mòdul Menjador.

2. Cliqueu Nova inscripció.

3. Cerqueu l'usuari que voleu inscriure per nom o per classe.

Podreu veure si ja té alguna inscripció i realitzar-ne una de nova.

Podeu donar d'alta una inscripció de dues maneres diferents: de manera ràpida i de manera precisa.

A. INSCRIURE DE MANERA RÀPIDA

4. Marqueu la caixa de la columna Alta.

5. Seleccioneu la tarifa que voldreu cobrar a l'usuari. Vegeu com administrar les tarifes aquí.

Per aquesta via, la tarifa s'assignarà a la forma de pagament que s'hagi seleccionat per cobrar el servei de menjador (des d'Administració > Gestió d'usuaris > un usuari > Formes de pagament).

6. Seleccioneu quin serà el menú de l'usuari. Vegeu com administrar els menús aquí.

7. Escolliu si és una inscripció puntual o permanent.

Per aquesta via, una inscripció puntual serà d'un dia. Si heu de realitzar una inscripció puntual per a un temps superior, haureu d'utilitzar l'altra via.

8. Cliqueu Guardar.

B. INSCRIURE DE MANERA PRECISA

4. A la columna Operacions, cliqueu Alta d'inscripció. Se us redirigirà a una pantalla on podreu definir les característiques de la inscripció.

5. Seleccioneu si és una inscripció puntual o permanent i introduïu la data d'alta. Si la inscripció és puntual també haureu d'introduir una data de baixa.

6. Seleccioneu quin serà el menú de l'usuari. Vegeu com administrar els menús aquí.

7. Seleccioneu la tarifa que voldreu cobrar a l'usuari. Vegeu com administrar les tarifes aquí.

8. Marqueu els dies de la setmana de la inscripció i ompliu, si escau, el camp Observacions.

9. Seleccioneu la forma de pagament. Si ho voleu podeu gestionar les formes de pagament clicant Modificar / Afegir formes de pagament.

La forma de pagament que apareixerà seleccionada per defecte serà la que s'hagi seleccionat per cobrar el servei de menjador (des d'Administració > Gestió d'usuaris > un usuari > Formes de pagament).

Podeu seleccionar dues formes de pagament i definir el percentatge que es cobrarà a cada una.

10. Cliqueu Guardar.

Podeu inscriure un usuari a tarifes diferents, sempre i que cada inscripció sigui per a un menú diferent.