Administrar inscrits al servei de menjador

Modificat el Dt, 7 Març, 2023 a les 8:28 AM

Per gestionar les inscripcions fetes al servei de menjador i modificar-ne dades o donar de baixa del servei

Tasques que hauríeu de saber fer abans de començar: Inscripció al servei de menjador

• Permís necessari: Gestionar menjadorDonar d'alta i de baixa alumnes del menjador (Serveis > Menjador).

1. Des del bloc Gestió, accediu al mòdul Menjador.

2. Cliqueu Administrar inscrits.

Accedireu a la pantalla on apareixen tots els inscrits al servei de menjador. Des d’aquesta pantalla podreu modificar les dades dels alumnes inscrits, així com donar-los de baixa.

Hi ha dues opcions de visualització que podeu seleccionar:
— Mostrar les inscripcions donades de baixa dels alumnes que actualment tenen alguna inscripció a menjador.
— Mostrar l'històric d'altes i baixes de tots els alumnes que hagin tingut alguna inscripció a menjador.

Des de Gestió > Menjador > Configuracions del menjador podeu definir si voleu que en aquesta taula s'inclogui qui ha realitzat la inscripció ( si ho ha fet el centre i  si ho han fet els responsables), la data en què s'ha fet i les seves observacions.

3. Per editar una inscripció, cliqueu Modificar(), editeu el que necessiteu i cliqueu Guardar.

Veureu totes les dades de la inscripció de l’alumne, que podreu modificar. Tingueu en compte, però, que ni la data d’alta d’inscripció ni el tipus d’inscripció són modificables.

4. Per poder esborrar una inscripció cal que aquesta no tingui cap rebut assignat ni cap dada d'assistència associada. Esborreu-la clicant Eliminar ().

5. Podeu donar de baixa una inscripció clicant Baixa (), introduint la data de baixa i clicant Acceptar.

Si no voleu cobrar la inscripció permanent al servei d'un usuari durant el mes actual, cal donar-lo de baixa en una data del mes anterior. Encara que l'alumne ja estigui donat de baixa del servei, podeu canviar la data de baixa per una del mes anterior i evitar cobrar-li el mes corrent. Vegeu més informació aquí.