Administrar menús

Modificat el Dc, 9 Ago., 2023 a les 12:38 PM

Per definir els menús de l’escola

Podeu definir els tipus de menús per poder tenir un control dels menús especials (p. ex. per a celíacs o al·lèrgics) i introduir el menú de cada dia dels diferents menús. Aquests menús seran visibles des de la plataforma dels pares i des de l'app.

• Permís necessari: Gestionar menjador (Serveis > Menjador).

1. Des del bloc Gestió, accediu al mòdul Menjador.

2. Cliqueu Administrar menús.

Accedireu a la pàgina on podreu veure els menús que hi hagi creats.

3. Per crear un nou menú cliqueu Nou menú i ompliu els camps.

Els cicles escolars són les etapes en què estarà disponible el menú.

Si voleu que el menú sigui el menú per defecte de les inscripcions, marqueu Menú per defecte.

4. Cliqueu Guardar.

Tornareu a la pantalla de menús, on podreu veure el menú que heu creat.

Per cada menú podeu:
— Editar-lo (nom, descripció i cicles als quals afecta) clicant  (Modificar).
— Modificar-ne el contingut clicant  (Modificar menús).
— Veure'l clicant  (Veure menús).
— Eliminar-lo, si no té cap inscripció, clicant  (Eliminar).

5. Per afegir el menú del mes i que el puguin veure les famílies cliqueu  (Modificar menús).

6. Seleccioneu el mes del qual voleu introduir els menús.

7. Introduïu el menú a mà o pugeu un arxiu amb el menú i cliqueu Guardar.