Administrar parada de transport

Modificat el Dc, 9 Ago., 2023 a les 1:26 PM

Per definir les diferents parades de les rutes de transport

Tasques que hauríeu de saber fer abans de començarAdministrar autobúsAdministrar ruta de transport

• Permís necessari: Gestionar Transport (Serveis > Transport)

1. Des del bloc Gestió, accediu a Transport.

2. Cliqueu Administrar parada.

Aquí podreu veure les parades que hàgiu creat, que podreu editar (icona del llapis) i —si no hi ha cap alumne amb la parada assignada— esborrar (icona de la brossa).

Si voleu veure només les parades d'una ruta, seleccioneu-la en el desplegable i cliqueu 'Acceptar'.

3. Per afegir una  parada cliqueu 'Nova parada'.

4. Indiqueu el nom de la parada i la ruta de la qual forma part.

Les rutes les podeu definir des de GestióTransportAdministrar ruta.

5. Cliqueu Cercar per buscar la població on hi ha parada i seleccioneu-la.

També podeu indicar l'hora que passarà l'autocar per la parada al matí (Hora de sortida) i a la tarda (Hora de tornada).

Ordre podeu seleccionar l'ordre de la parada.

6. Cliqueu 'Acceptar'.