Administrar ruta de transport

Modificat el Dc, 9 Ago., 2023 a les 1:27 PM

Per definir les rutes que podreu assignar als alumnes

Tasques que hauríeu de saber fer abans de començarAdministrar autobús

• Permís necessari: Gestionar Transport (Serveis > Transport)

1. Des del bloc Gestió, accediu al mòdul Transport.

2. Cliqueu Administrar ruta.

Aquí podreu veure les rutes del vostre centre, que podreu modificar (icona del llapis), esborrar (icona de la brossa) —si no hi ha alumnes amb la ruta assignada— i ordenar (icona de les fletxes) per seleccionar l'ordre de les parades de la ruta.

3. Per afegir una ruta cliqueu 'Nova ruta'.

4. Introduïu el nom de la ruta i seleccioneu un autobús.

Els autobusos els haureu d'haver introduït des de GestióTransportAdministrar autobús.

5. Seleccioneu un color per identificar fàcilment la ruta i introduïu un codi.

Si voleu també podeu especificar l'hora en què l'autobús marxarà de l'escola.

6. Cliqueu 'Guardar'.