Responsables (dels alumnes)

Modificat el Dv, 3 Març, 2023 a les 7:20 PM

Per veure i editar les dades dels responsables d'un alumne

Podeu definir qui són els responsables dels alumnes i, des de la mateixa pantalla, editar-ne les dades i el seu permís, canviar-los l'ordre, etc.

1. Des d'Administració > Gestió d'usuaris, accediu a l'apartat Alumnes.

2. Cerqueu l'alumne del qual voleu configurar els seus responsables i cliqueu la icona dels dos usuaris (Responsables).

3. Per escollir un responsable ja donat d'alta cliqueu la icona d'usuari (tria un altre responsable), busqueu-lo, especifiqueu quin permís tindrà i quin tipus de responsable és, i cliqueu Seleccionar.

— El permís Lectura permet que els responsables visualitzin les seves dades.
— El permís Escriptura permet que els responsables modifiquin les seves dades.
— El permís Sense accés a l'aplicatiu és perquè un responsable, tot i disposar de les dades d'accés a Clickedu, no pugui entrar.

4. Per crear un responsable que encara no està donat d'alta a Clickedu, cliqueu la icona del signe positiu (nou) i creeu el nou usuari. Faltarà seleccionar quin permís té i quin tipus de responsable és, que ho podeu fer des de la icona del vistiplau (permisos).

5. Si voleu editar les dades d'un dels responsables, cliqueu la icona del llapis (modificar actual).

6. Amb la icona del vistiplau (permisos) podeu editar el permís i el tipus del responsable.

7. Perquè un usuari deixi de ser responsable d'un alumne cliqueu la icona de la brossa (desvincular).

8. Per canviar l'ordre dels dos responsables cliqueu la icona dels dos usuaris amb unes fletxes (Canvi de l'ordre dels responsables).

PERMISOS:

Per veure aquesta informació cal algun dels permisos següents:
— Accedir al bloc Administració de Clickedu.
Gestionar les dades dels alumnes i els aspectes acadèmics.