Llistat de custòdia en exclusiva

Modificat el Dl, 26 Juny, 2023 a les 11:26 AM

Per consultar qui té la custòdia en exclusiva

A la
fitxa de l'usuari dels pares podeu informar si un pare té la custòdia en exclusiva del seu fill. Des d'aquesta pantalla podeu comprovar quins pares i alumnes tenen la custòdia en exclusiva.

1. Des del bloc Administració, aneu al mòdul Gestió d'usuaris.

2. A Accions, cliqueu Llistat de custòdia en exclusiva.

Aquí podeu consultar qui té la custòdia exclusiva de qui, cercant per pare des de Llistat de pares o per alumnes des de Llistat d'alumnes.

3. Cliqueu  (Imprimir) per imprimir la taula.

Si cliqueu  (Editar) d'un usuari accedireu a la seva fitxa.

Si a un alumne cliqueu  (Pares) accedireu a Pares i mares.

Si cliqueu  (Graella de dades dels pares) a dalt de tot, podeu accedir directament a la graella de dades dels pares.