Graella de dades dels pares

Modificat el Dc, 9 Ago., 2023 a les 2:46 PM

Per consultar les dades dels pares i editar ràpidament les custòdies en exclusiva dels alumnes

A la
fitxa d'usuari dels pares podeu indicar si tenen la custòdia en exclusiva d'algun del seus fills, però si n'heu d'introduir moltes us recomanem utilitzar aquesta graella.

1. Des del bloc Administració, accediu al mòdul Gestió d'usuaris.

2. A Accions, cliqueu Taula de dades dels pares.

3. Seleccioneu les classes que voleu llistar. També podeu incloure els alumnes sense classe assignada.

4. Indiqueu les dades que voleu veure i, si voleu editar la custòdia en exclusiva, marqueu Custòdia en exclusiva.

5. Cliqueu Cercar.

Per cada alumne podeu veure la seva classe i els seus responsables amb les dades que hàgiu seleccionat.

6. Si esteu editant les custòdies en exclusiva, indiqueu quin pare té la custòdia en exclusiva d'un alumne.

7. Guardeu un canvi clicant  (Guardar) o tots els canvis clicant el botó de baix de tot Guardar.

Si cliqueu  (Llistat de custòdia en exclusiva) a dalt de tot, podeu accedir directament al llistat de custòdia en exclusiva.