Canviar els alumnes de classe

Modificat el Dc, 28 Juny, 2023 a les 11:33 AM

Per canviar els alumnes de classe en diferents moments del curs

Vegeu com fer canvis de classe d'alumnes tant a principi com a mitjans de curs o amb alguna avaluació ja tancada.

Índex:
—
A principi de curs
—
A mitjan curs

A PRINCIPI DE CURS

1. Des del bloc Administració, entreu al mòdul Acadèmic.

2. Entreu a la pestanya Alumnes.

3. Al desplegable, seleccioneu l'etapa de la qual vulgueu fer algun canvi d'alumnes i cliqueu Cercar.

4. Busqueu el curs que vulgueu i cliqueu la icona  (Alumnes).

5. En aquesta pantalla, busqueu l'alumne que vulgueu canviar i cliqueu la icona  (Modificar classe).

6. Ompliu les dades i cliqueu Guardar.

Si l'alumne tingués notes parcials posades, caldria exportar-les des de la visió del tutor o del professor de cada matèria des de Matèries > Alumnes > Avaluació > Exportar.

A MITJAN CURS

1. Primer caldrà exportar les notes de l'alumne. Feu-ho des d'Administració > Documentació > Avaluacions > una classe > Documentació: generar.

2. Ara ja podeu fer el canvi com s'ha explicat anteriorment (Administració > Acadèmic > Alumnes > una etapa > Alumnes > un alumne > Modificar classe).