Modificar alumnes/grup

Modificat el Dc, 28 Juny, 2023 a les 11:42 AM

Per modificar els alumnes de grup

Pot ser que al llarg del curs els alumnes canviïn de grup per algun motiu. Aquí podeu veure com aplicar aquest tipus de canvis a Clickedu.

1. Des del bloc Administració, entreu al mòdul Acadèmic.

2. Entreu a la pestanya Alumnes i cliqueu el botó Modificar alumnes/grups.

3. Seleccioneu el curs del desplegable i cliqueu Cercar.

4. Del grup al qual vulgueu fer modificacions, cliqueu la icona  (Modificar alumnes).

5. Arrossegueu els alumnes al grup de destí i cliqueu Guardar.

A l'esquerra d'aquesta pantalla trobareu l'apartat Altres configuracions. És necessari que marqueu l’opció Traspassar les notes dels alumnes entre el grup origen i el grup destí, per tal de no perdre les notes dels alumnes; i l’opció Traspassar les anotacions dels alumnes entre el grup origen i el grup destí, si les voleu mantenir.