Traspàs de matèries

Modificat el Dj, 29 Juny, 2023 a les 10:23 AM

Per traspassar les matèries

Tasques que hauríeu de saber fer abans de començarAssistent del traspàs de curs: introducció

Podeu traspassar les matèries i grups i els seus professors, però no l'assignació dels alumnes.

1. Seleccioneu el curs escolar origen i cliqueu Traspassar.

2. Seleccioneu les matèries que voleu traspassar.

3. Realitzeu els canvis de professor que desitgeu.

El professor de la tutoria no es pot modificar perquè ha de ser el tutor de la classe.

4. Marqueu, a baix de tot, Duplicar els horaris de les assignatures triades si els horaris del curs destí són els mateixos del curs origen.

5. Cliqueu 'Guardar'.

Se us redirigirà a la pantalla anterior, on podreu veure que el punt que acabeu de traspassar ha quedat marcat de color blau.

6. Si cliqueu Veure detallsTornar a traspassar podreu tornar a traspassar les matèries i grups i els seus professors.

Si torneu a traspassar matèries o grups ja traspassats, se sobreescriuran les dades anteriors.