Traspàs de la configuració del curs escolar

Modificat el Dj, 29 Juny, 2023 a les 10:21 AM

Per traspassar la configuració del curs escolar

Tasques que hauríeu de saber fer abans de començarAssistent del traspàs de curs: introducció

Podeu traspassar els paràmetres que tingueu configurats a AdministracióAcadèmicConfiguració del curs escolar sobre allò relacionat amb els paràmetres de les avaluacions, notes, etc.

1. Seleccioneu el curs escolar origen i cliqueu Traspassar.

2. Marqueu les configuracions que vulgueu traspassar i cliqueu 'Guardar'.

Tingueu en compte que no podreu tornar a traspassar les configuracions que ja hàgiu traspassat.

Se us redirigirà a la pantalla anterior, on podreu veure que el punt que acabeu de traspassar ha quedat marcat de color blau.

3. Si cliqueu Veure detallsTornar a traspassar podreu traspassar aquelles configuracions que no hàgiu traspassat ja, amb el mateix curs origen que el primer cop.

Així, doncs, no es poden sobreescriure les dades que ja s'han traspassat. Podeu modificar-les, però, des d'Administració > Configuració del curs escolarCursos escolars > el curs destí > icona de la clau anglesa (Configurar).