Avaluacions

Modificat el Dj, 29 Juny, 2023 a les 3:30 PM

A part del tutor, l’usuari amb permisos (cap d’estudis, coordinadors de cicle, secretari, etc) també podrà convocar reunions d’avaluació, tancar avaluacions, generar actes, etc.

Tasques que has de saber fer abans de començar Extreure un resum d’una avaluació de les matèries d’un grup/classe, Extreure una preacta d’una avaluació de les matèries d’un grup/classe, convocar una reunió d’avaluació, bloquejar o desbloquejar les notes d’una avaluació, escriure l’acta de la reunió d’avaluació, tancar l’avaluació i emetre documentació.

1. Entreu al bloc Administració, mòdul Documentació.

2. Accedireu a la pantalla següent:

Des d'on podreu accedir als punts:

- Avaluacions: dóna accés a la graella d'avaluació de cada classe

- Alumnes: dóna accés a la fitxa dels alumnes (també hi podem accedir des de Matèries > botó Alumnes)

- Més documentació

- Accions: dóna accés a:

*Dades anuals del centre

*Resum reunions d'avaluació

*Graella dates per cicle i etapa

*Sol·licitud de títol acadèmic

- Llistats: dóna accés a:

*Estadístiques de centre

*Llistat de notes

3. Per accedir a la graella d'avaluació d'una classe, heu de fer clic al damunt de la classe que vulgueu. Aquesta graella, a part d'un usuari amb permisos d'administració, també hi té accés el tutor del grup/classe i els professors de la classe, on podran veure les avaluacions de cada una de les seves matèries, en el cas dels professors, i de totes les matèries de la classe, en el cas dels tutors.

4. Accions que es poden realitzar:

Tancar l’avaluació: Consulta la tasca ‘Tancar una avaluació’.
Resum: Permet extreure un resum amb la informació necessària per a la reunió d’avaluació (consulta la tasca ‘Extreure un resum d’una avaluació de les matèries d’un grup/classe’). A més, podrem seleccionar les matèries tancades amb la icona de la mà amb un cadenat o bé totes les matèries estiguin obertes o tancades. A part, a la columna d’avaluació extraordinària s’ha afegit el botó del resum acumulat.

Resum acumulat: A partir de la 2a avaluació, permet extreure un resum acumulat de les notes dels alumnes, que inclourà notes parcials, totals, notes finals i alumnes de baixa. Si teniu activada l’opció d’agrupacions per al butlletí (recordeu que això es pot activar des de Configurar el curs escolar actual > Altres configuracions > Sistema d’avaluació d’  etapa  ), el resum d’avaluació mostrarà les notes parcials de cada agrupació. A la part superior de la pantalla apareix una llegenda que explica a quina agrupació correspon cada abreviació.

Reunions: Per convocar les reunions d’avaluació (consulta la tasca ‘Convocar una reunió d’avaluació’).
Bloquejar notes: Per bloquejar les notes de l’avaluació (consulta la tasca ‘Bloquejar o desbloquejar les notes d’una avaluació’).
Actes: Per generar les actes d’avaluació (consulta la tasca ‘Escriure l’acta de la reunió d’avaluació’).
Documentació: Generar: Permet generar els butlletins i notes i tota l’altra documentació oficial que els alumnes puguin necessitar. Es pot generar per a un sol alumne, per a més d’un o tota la classe.