Motius de baixa

Modificat el Dl, 10 Jul., 2023 a les 2:36 PM

Per definir els motius de baixa dels usuaris

Quan doneu de baixa un usuari de la plataforma podeu definir-ne el motiu, d'entre els que tingueu creats en aquesta pantalla.

1. Des del bloc Administració, accediu al mòdul Tipus, configuració i importacions/exportacions.

2.TipusAbsències i baixes, cliqueu Motius de baixa.

3. Per crear un motiu cliqueu la icona del signe més (Nou motiu de baixa).

4. Definiu-ne el nom i el codi i cliqueu 'Guardar'.

Anireu a la pantalla anterior, on podreu veure el motiu que acabeu de crear, que podeu modificar amb la icona del llapis (Editar) i donar de baixa o alta amb les icones del signe menys o més, respectivament (Donar de baixa/alta).