Motius d'absència i retard

Modificat el Dl, 10 Jul., 2023 a les 2:36 PM

Per definir els motius d'absència i retard que podreu indicar quan passeu llista

Podeu crear motius d'absència i de retard tant per al personal docent com per als alumnes per poder-los triar quan passeu llista d'uns o altres i que d'aquesta manera l'absència o retard quedi justificat o no.

• Permís necessari: Gestionar les dades dels alumnes i els aspectes acadèmicsGestionar les dades del personal docent i PAS

1. Des del bloc Administració, entreu al mòdul Tipus, configuracions i importacions/exportacions.

2. A Tipus cliqueu Motius d'absència i retard.

3. Per crear un nou motiu cliqueu el signe més (Nou motiu).

4. Indiqueu el nom i l'abreviació del motiu.

L'abreviació és el que apareixerà en el desplegable per escollir el motiu.

5. Indiqueu si el motiu serà per al personal del centre o per als alumnes i si és motiu d'absència o retard.

Si és per al personal podeu configurar que sigui un motiu que depèn d'un altre motiu. Així, podeu afegir motius com malaltialesióhospitalització dependents d'un altre motiu que sigui salut. D'aquesta manera, quan després consulteu les estadístiques de les absències de salut podreu saber per quins motius han estat.

6. Indiqueu la posició que ocuparà i si justifica o no l'absència o retard.

7. Cliqueu 'Guardar'.

Podeu modificar un motiu i, si no s'ha utilitzat, esborrar-lo.