API de Clickedu

Modificat el Dl, 10 Jul., 2023 a les 2:42 PM

Per autoritzar l'accés a les dades per part d'aplicacions externes

Clickedu ofereix una interfície de programació d'aplicacions (API) perquè si a) teniu un programa propi i us interessa que accedeixi a les dades de Clickedu o b) utilitzeu un programa de tercers que ofereix vinculació amb Clickedu, pugueu controlar els permisos d'accés del programa a les vostres dades.

Si sabeu que el programa en qüestió ofereix aquest servei o voldríeu incloure'l, contacteu amb nosaltres.

1. Des del bloc Administració, accediu al mòdul Tipus, configuracions i importacions/exportacions.

2.Configuracions, cliqueu API de Clickedu.

3. Cliqueu el programa del qual voleu editar els permisos.

4. Indiqueu a quines dades pot accedir i cliqueu Guardar.