Instàncies d'LMS

Modificat el Dl, 20 Nov., 2023 a les 11:21 AM

Per configurar sistemes de gestió de l'aprenentatge (LMS) externs

Podeu indicar que treballeu amb algun LMS extern per després sincronitzar-lo amb Clickedu i importar-ne, per exemple, les notes d'activitats.

Actualment, podeu afegir els següents LMS: Canvas, Google Classroom, Microsoft Teams i ItsLearning.

Índex
Canvas
Google Classroom
Microsoft Teams

Itslearning

1. Des del bloc Administració, accediu al mòdul Tipus, configuracions i importacions/exportacions.

2. A Importacions/Exportacions, cliqueu Instàncies d'LMS.

3. De l'LMS que vulgueu vincular, cliqueu (Gestionar instàncies).

4. Cliqueu (Nou LMS) i introduïu-ne les dades.

5. Cliqueu Guardar.

CANVAS

1. Des del bloc Administració, accediu al mòdul Tipus, configuracions i importacions/exportacions.

2. A Importacions/Exportacions, cliqueu Instàncies d'LMS.

3. Des de l'LMS de Canvas, cliqueu (Gestionar instàncies).

4. Cliqueu (Nou LMS) i introduïu-ne les dades.

5. Cliqueu Guardar.

Podeu editar o eliminar les instàncies.

Si les esborreu, es perdran totes les sincronitzacions.

Amb la instància ja creada, podeu sincronitzar l'LMS amb Clickedu.

GOOGLE CLASSROOM

1. Des del bloc Administració, accediu al mòdul Tipus, configuracions i importacions/exportacions.

2. A Importacions/Exportacions, cliqueu Instàncies d'LMS.

3. Des de l'LMS de Google Classroom, cliqueu (Gestionar instàncies).

4. Cliqueu (Nou LMS) i introduïu-ne les dades.

Un cop introduïda, podeu editar o eliminar la instància.

5. Cliqueu Guardar.

Podeu editar o eliminar les instàncies.

Si les esborreu, es perdran totes les sincronitzacions.

Amb la instància ja creada, podeu sincronitzar l'LMS amb Clickedu.

MICROSOFT TEAMS

1. Des del bloc Administració, accediu al mòdul Tipus, configuracions i importacions/exportacions.

2. A Importacions/Exportacions, cliqueu Instàncies d'LMS.

3. Des de l'LMS de Microsoft Teams, cliqueu (Gestionar instàncies).

4. Cliqueu (Nou LMS) i introduïu-ne les dades.

Sobre la ID del grup amb llicència Microsoft Teams:
L'usuari administrador del domini de Microsoft ha de crear un grup amb llicència vinculada. És imprescindible tenir aquesta llicència perquè els usuaris puguin accedir a Teams.
Es tracta d'una llicència multillicència. Cada membre del grup té una llicència de Teams, però formen part de la mateixa multillicència. Tots els membres del grup agafen una de les llicències del bloc.
L'escola ha d'agafar la Id de grup i escriure-la a l'hora d'implementar l'LMS perquè tot el grup hi tingui accés.

Un cop introduïda, podeu editar o eliminar la instància.

5. Cliqueu Guardar.

Podeu editar o eliminar les instàncies.

Si les esborreu, es perdran totes les sincronitzacions.

Amb la instància ja creada, podeu sincronitzar l'LMS amb Clickedu.

ITSLEARNING

1. Des del bloc Administració, accediu al mòdul Tipus, configuracions i importacions/exportacions.

2. A Importacions/Exportacions cliqueu a Instàncies d'LMS.

3. De l'LMS d'Itslearning, cliqueu (Gestionar instàncies).

4. Cliqueu (Nou LMS) i introduïu-ne les dades.

5. Cliqueu Guardar

A continuació, después d'haver crear la instància, ja podeu sincronizar l'LMS amb Clickedu.