Llistat d'usuaris Google

Modificat el Dv, 11 Ago., 2023 a les 10:30 AM

Si el vostre centre ha adquirit el paquet G Suite for Education, podeu generar un llistat que contingui tots els usuaris, els seus correus i les seves contrasenyes, per automatitzar la tasca de donar-los d'alta dins del G Suite.

Per generar aquest llistat, heu d'accedir al bloc Administració, mòdul Tipus, configuracions i importacions/exportacions > Instàncies d'LMS > seleccioneu la instància > feu clic a sobre de la icona del nino amb el signe +.

Seguidament, podreu fer una cerca dels usuaris i imprimir o exportar les dades per aconseguir el llistat.

La contrasenya proposada serà la mateixa d’accés a la plataforma Clickedu, però allargada fins a 8 caràcters (que és el mínim que exigeix el G Suite). S'afegiran tantes "v" en minúscula com caràcters facin falta per arribar als vuit. En pantalla no es mostra, per motius de protecció de dades, però si us hi poseu al damunt amb el ratolí, la veureu.