Carpetes públiques

Modificat el Dt, 7 Març, 2023 a les 5:36 PM

Per penjar documents genèrics de l'escola visibles a tothom

Teniu una pestanya on podeu afegir arxius visibles per al personal del centre, els alumnes i els seus responsables.

• Permís necessari: Administrar les carpetes públiques.

1. Des del bloc Arxius, aneu a Carpetes públiques.

2.
 Creeu carpetes escrivint el seu nom i clicant 'Nova carpeta'.

També podeu crear carpetes dins altres carpetes.

3. Afegiu arxius marcant Seleccionar arxiu per penjar-los des del vostre ordinador o Crear arxiu per crear-ne un de nou.

Veureu que s'ha afegit l'arxiu a la carpeta.

4. Si cliqueu la icona de l'arxiu o el seu nom el podreu veure.

També podeu seleccionar els arxius que desitgeu veure i clicar 'Descarregar seleccionats'.

5. Podeu esborrar un arxiu amb la icona de la brossa.

Podeu afegir tants arxius com vulgueu, però teniu un màxim de dades definit pel centre, que apareix a dalt. Aquest màxim es pot definir des d'AdministracióTipus, configuracions i importacions/exportacionsConfiguracionsAltres configuracionsAltresMida de la carpeta pública (id. 661).