Introduir un ítem d'autoavaluació

Modificat el Dj, 19 Oct., 2023 a les 10:39 AM

Per poder crear un ítem autoavaluació, heu d'accedir a la pantalla de matèries i entrar a la matèria on vulgueu crear-lo.

A continuació, accediu a ítems avaluatius i, a la pestanya "accions" s'obrirà un desplegable d'opcions. Seleccioneu "Nou ítem d'autoavaluació".

Aquesta pantalla funciona com la ja coneguda pantalla d'ítems avaluatius, de manera que heu de completar els camps requerits per configurar aquest nou ítem d'autoavaluació.

Recordeu que heu d'establir una data i hora de bloqueig, a partir de la qual l'alumnat no podrà modificar la seva autoavaluació.

Després que hàgiu guardat aquest ítem, serà visible des de la pantalla d'ítems avaluatius com un més, però amb el distintiu de la imatge a continuació, que l'identifica com un ítem d'autoavaluació i indica la data i hora de bloqueig.

Texto, Chat o mensaje de texto

Descripción generada automáticamente

D'altra banda, des de la pantalla d'avaluació, l'ítem autoavaluatiu també serà visible com un ítem més.

Interfaz de usuario gráfica

Descripción generada automáticamente

Visió de l'alumnat

L'alumnat, des de la seva plataforma, podrà veure si té algun ítem pendent d'avaluació. Per a avaluar-lo, cal que accedeixi a "Les meves matèries" i veurà l'opció d'"Autoavaluació".

A continuació, un cop dins l'autoavaluació corresponent, caldrà que es posi la nota i/o les observacions, d'acord amb el que hàgiu configurat prèviament a la vostra pantalla d'ítems d'autoavaluació.

Un cop fet, caldrà guardar els canvis.

Si el període d'autoavaluació no ha finalitzat, la nota i les observacions podran ser modificades les vegades que l'alumnat desitgi.

Tingueu en compte que, un cop feta l'autoavaluació, el/la docent veurà la nota de l'ítem que l'alumnat hagi introduït des de la seva plataforma.