Ítems avaluatius relacionats amb una activitat d'Itslearning

Modificat el Dl, 7 Ago., 2023 a les 10:45 AM

Per crear ítems vinculats a una activitat que els alumnes realitzen a través d'Itslearning i per recuperar-ne les notes

Tasques que hauríeu de saber fer abans de començar: Veure els alumnes d'una matèria, Introduir els ítems avaluatius, Sincronització amb Itslearning

Si teniu activitats que els alumnes realitzen a través d'Itslearning, podeu crear ítems avaluatius relacionats a aquestes activitats i importar-ne les notes, per no haver-les de copiar. Aquestes notes no les podreu modificar des de Clickedu.

Per crear un ítem relacionat a una activitat d'Itslearning:

Si heu creat les matèries a ItsLearning manualment, recomanem encaridament que exporteu les matèries de Clickedu cap a Itslearning a principi de curs. D'aquesta manera podreu treballar amb ítems avaluatius relacionats amb activitats d'Itslearning.

1. Des del bloc Matèries, accediu a la matèria de la qual voleu crear un ítem avaluatiu relacionat amb una activitat d'Itslearning. Cliqueu Ítems avaluatius.
2. Cliqueu el desplegable Accions i seleccioneu Itslearning: Nova activitat Itslearning.

3. Accedireu a la pantalla en què podeu especificar la definició i el funcionament d'aquesta nova activitat. Ompliu les dades necessàries i escolliu la classe i l’activitat d'Itslearning que vulgueu relacionar.

4. Cliqueu Guardar.
Recordeu establir la fórmula de l'avaluació.

Per recuperar les notes d'una activitat d'Itslearning:

Després de crear les activitats a Itslearning i que els alumnes les hagin realitzat, podeu recuperar-ne les notes.

1. Des de Matèries, accediu a la matèria on heu creat l'ítem.

2. Cliqueu Avaluar. Cliqueu la capçalera de l'ítem del qual voleu obtenir les notes i cliqueu Recuperar notes d'Itslearning.

Si no veieu l'ítem, cliqueu Seleccionar detalls del llistat i feu-lo visible.

Així es recuperaran les notes de l'activitat a l'ítem.