Establir la fórmula de l'avaluació

Modificat el Dl, 21 Ago., 2023 a les 2:16 PM

Per poder calcular les notes d'una avaluació automàticament a través dels ítems avaluatius

Conceptes del glossari relacionatsllistat d'alumnesítem avaluatiufórmula de l'avaluaciónota calculadanota modificada

Tasques que hauríeu de saber fer abans de començar
Introduir els ítems avaluatius

Clickedu us pot facilitar la feina a l'hora de calcular les notes dels alumnes, que normalment es fan de memòria, amb full de càlcul, etc.

1. Des del bloc Matèries, accediu a la matèria de la qual voleu establir la fórmula de l'avaluació i cliqueu Ítems avaluatius.

2. A la columna Percentatges definiu quin percentatge sobre el total voleu que compti cada ítem.

Tingueu en compte que la nota final és la suma dels percentatges de les diferents agrupacions i els ítems sense agrupació, que ha de sumar 100. Cada agrupació, al seu torn, és la suma dels percentatges dels seus ítems, que també ha de sumar 100.

Si el total no suma 100, els nombres es mostraran de color vermell.

Quan el total sigui 100, la fórmula serà correcta i els nombres es mostraran de color verd.

3. Quan hàgiu acabat d'establir els percentatges dels diversos ítems i agrupacions, cliqueu 'Establir la fórmula i guardar'.