Afegir documents externs

Modificat el Dt, 25 Jul., 2023 a les 1:38 PM

Per afegir informació pública útil per al centre

Conceptes del glossari relacionats: Documents externs

També podeu utilitzar el bloc Arxius per tenir-hi documents elaborats fora del centre i que per algun motiu són d’interès per al professorat, com per exemple lleis, decrets, informes, normatives, etc., a la pestanya Documents externs.

• Permís necessari: Administrar els documents externs.

1. Des del bloc Arxius, aneu a Documents externs.

2. Cliqueu 'Nou document extern' per afegir un nou document.

3. Introduïu el nom del document.

4. Seleccioneu el document si el teniu en el vostre ordinador o afegiu l'enllaç si és a internet.

5. Cliqueu 'Guardar'.

6. També podeu penjar documents de forma massiva, amb el botó 'Afegir documents massivament'.

Cliqueu 'Afegir fitxers' i seleccioneu aquells documents que voleu penjar.

7. Veureu com el sistema va carregant els fitxers.