Obtenir ítems d'AvaluApp (Barcanova)

Modificat el Dt, 7 Març, 2023 a les 5:23 PM

Exportar a PDF

Per importar les activitats d'AvaluApp com a ítems avaluatius associats a les competències de les dimensions

Tasques que hauríeu de saber fer abans de començarAvaluar les dimensions

Si a Primària utilitzeu els llibres de Barcanova, a l'aplicació mòbil AvaluApp podeu tenir les seves activitats relacionades amb les competències de les dimensions Des de Clickedu podeu importar aquesta assignació per tenir les activitats dels llibres com a ítems avaluatius dependents de les competències de les dimensions.

Per poder importar les activitats cal que la matèria tingui la normativa LOEM de Primària i que tingui carregades, com a mínim, les dimensions.

1. Des del bloc Matèries, aneu a la vostra matèria i cliqueu Ítems avaluatius.

2.Accions, cliqueu Obtenir ítems d'AvaluApp.

Veureu els llibres de Barcanova.

3. Cliqueu el llibre de la matèria.

Us apareixen les dimensions de la matèria i les activitats del llibre repartides per dimensions. Si teniu les competències, les activitats us apareixen repartides per competències.

4. En el desplegable de cada activitat escolliu a quina avaluació l'avaluareu perquè es pugui crear l'ítem.

Tingueu en compte que aquesta acció no es podrà desfer des d'aquesta pantalla, ja que l'ítem ja s'haurà creat. Per canviar l'avaluació haureu d'editar l'ítem de l'activitat. Per això us recomanem que només importeu aquelles activitats que ja sabeu a quina avaluació avaluareu.

Amb el desplegable d'una dimensió o competència podeu assignar totes les seves activitats a una mateixa avaluació.

5. Cliqueu 'Guardar'.

Es crearà un ítem avaluatiu per a cada activitat que hàgiu assignat a una avaluació, dins de la dimensió o la competència corresponent.

Aquestes activitats tindran un pes equitatiu dins de la dimensió o competència, sense tenir en compte altres ítems que hi pugui haver. Per això és necessari que posteriorment aneu a l'arbre d'ítems per comprovar-ne els percentatges.