Certificat de pagaments

Modificat el Dc, 9 Ago., 2023 a les 9:58 AM

Per generar un document que inclogui imports totals pagats per alumne o per titular de pagador

Si teniu els conceptes facturables i les tarifes dels serveis en
agrupacions, podeu utilitzar el certificat de pagaments per informar a les famílies de què han pagat per a cadascuna de les agrupacions.

Si genereu el certificat d'un any natural, tingueu en compte que en les agrupacions hi ha d'haver tant els rebuts d'aquest curs com els del curs passat.

1. Des del bloc Gestió, aneu al mòdul Rebuts.

2. A Llistats, cliqueu Certificat de pagaments.

3. Indiqueu el període, els agents emissors, les classes o un usuari i les agrupacions que necessiteu. Si no introduïu les dates, es carregaran tots els imports que es trobin a Clickedu: el més habitual és introduir les dates de l'any natural o de l'any escolar.

Si des de Gestió manual de rebuts heu afegit rebuts manuals i no els heu inclòs en cap agrupació, no es tindran en compte. Perquè apareguin podeu seleccionar totes les agrupacions: els rebuts manuals no categoritzats es mostraran en una nova categoria: Altres.

4. Escriviu el text que ha d'aparèixer en el certificat o copiar-hi el certificat que acostumeu a fer servir, utilitzant els comodins que apareixen en el desplegable Dades.

Els comodins seran emplenats amb les dades dels alumnes i titulars de les classes o de l'alumne concret que hàgiu seleccionat.

D'aquesta manera, cada centre pot tenir el text al qual estigui acostumat sense la limitació que el programa tingui un exemplar propi.

Podeu desar el text per a futures generacions, fent servir el botó Guardar.

5. Per generar el document, feu servir els botons que apareixen a la part inferior de la pantalla, depenent de si el voleu per alumne (Generar per alumne) o bé per titular (Generar per titular).

Només es mostrarà els totals de les agrupacions indicades dels rebuts emesos en el període que hàgiu introduït i que estiguin cobrats.