Comprovar els rebuts amb donatius cobrats

Modificat el Dc, 9 Ago., 2023 a les 10:44 AM

Per assegurar-vos que els rebuts generats amb conceptes de donatius estan cobrats

Aquest pas us permet detectar possibles errors abans de generar el
model 182.

1. Des del bloc Gestió, aneu al mòdul Rebuts.

2. A Curs escolar, escolliu el curs escolar anterior i cliqueu 'Acceptar'.

3. A Llistats, cliqueu Cerca avançada.

4. Seleccioneu els mesos de l'any natural del qual voleu generar el model 182, els emissors que siguin fundacions o equivalents, els rebuts cobrats, totes les classes i els conceptes que siguin de donatius; marqueu que voleu mostrar els conceptes desglossats i les formes de pagament (així tindreu el detall dels conceptes i com s'han pagat), i cliqueu 'Exportar a Excel'.

5. Reviseu que us apareguin rebuts de tots els mesos corresponents. Si no és així, repetiu la cerca afegint-hi els rebuts pendents o retornats per revisar si hi ha algun error.

6. Aneu a la pantalla principal de Rebuts i torneu al curs escolar actual.

7. Repetiu els passos 3, 4 i 5.

8. Podeu copiar i enganxar el segon Excel en el primer per tenir tot l'any complet.